Virolahden apteekin tarjoukset

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.
Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.


Multivita Omegalive Strong

Multivita Omegalive Strongin sisältämät tärkeät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä.

Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

Päiväannos, 2 kapselia sisältää 2000mg kalaöljyä, josta 1330 mg omega-3 (E-EPA 640mg, E-DHA 460mg). Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä.

100 kaps.

17,89 (norm. 21,05 €)

Multivita Magnesiumsitraatti

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden luottotuote! Luonnollista aromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Sitraattimuodossa oleva magnesium imeytyy tehokkaasti myös vähähappoisessa tai hapottomassa vatsassa. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Sopii myös vegaaneille. Tuotetta saatavana nieltävänä tablettina tai purutablettina, jossa makuvaihtoehtoina ovat greippi tai sitruuna-lime.

90 tabl.

12,41 (norm. 14,60 €)

Multivita Forte- monivitamiini

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti ikääntyville sekä nuoremmille henkilöille, joilla on lisääntynyt vitamiinien ja hivenaineiden tarve. Sisältää muun muassa 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, runsaasti foolihappoa sekä arvokkaina tehoaineina ubikinonia ja inkivääriä. Yksi tabletti päivässä.

120 tbl.

21,23 (norm. 24,98 €)

Multivita plus- monivitamiini

Monivitamiini, jonka koostumus perustuu uusimpiin kotimaisiin ravitsemussuosituksiin. Sisältää 16 eri vitamiinia ja hivenainetta. Sokeriton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton, ei sisällä A-vitamiinia. Yksi tabletti päivässä.

200 tbl.

19,13 (norm. 22,50 €)

Idoform-maitohappobakteeri

Ravintolisä IDOFORM® Caps sisältää hyvin tutkittuja ja tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Nyt 100 kapselin ostajalle 20 kapselia kaupan päälle!

100 + 20 kaps.

24,27